Kolven onderweg, baan in buitendienst

Plaats een reactie

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: Kolven onderweg, baan in buitendienst

Re: Kolven onderweg, baan in buitendienst

door Mom84 » do dec 12, 2019 10:40 pm

Bedankt. 😊
Inmiddels heb ik bij het Erasmus Rotterdam te horen gekregen dat er een speciale kolfruimte is voor bezoekers in het Sophia gedeelte. Misschien ook handig te weten voor anderen. 😃

Re: Kolven onderweg, baan in buitendienst

door Anne Sophie » do dec 12, 2019 10:44 am

Mijn ervaring is dat je altijd ergens wel een plek krijgt als je wilt kolven. Nooit problemen tegen gekomen. Wel op gekke plekken gezeten. In personeelskantines etc. Maar in de auto kolven zag ik trouwens eerst ook niet gebeuren, nu doe ik dat gewoon als het moet. Op een carpool, geen probleem. Als de auto lekker is opgewarmd is het prima te doen.

Re: Kolven onderweg, baan in buitendienst

door Mom84 » zo dec 08, 2019 11:15 am

Bedankt voor de reacties zover!

Contact opnemen

door Trix Planting » za dec 07, 2019 10:45 pm

Mijn ervaring is dat het over het algemeen loont om van tevoren contact op te nemen met de betreffende locatie zoals een ziekenhuis. Je kunt dan overleggen wat de mogelijkheden zijn, en de naam van een contactpersoon vragen. Dan ben je op de locatie zo mijn mogelijk tijd kwijt met informeren en zoeken.

Over kolven onderweg weet ik niet zoveel. Vaak zijn er wel mogelijkheden in een restaurant; ook hier is het fijn als je van tevoren even belt met je verzoek.

Re: Kolven onderweg, baan in buitendienst

door MamaE » ma dec 02, 2019 11:57 pm

Ik heb geen volledig antwoord op je vraag. Ik ken zelf geen openbare kolfruimtes o.i.d. Die zijn er wel vaak voor personeel. Ik heb 1 keer gekolfd in de kolfruimte van het AVL. Die is echter niet voor publiek bereikbaar, heb het bij de balie gevraagd, werd ernaartoe geleid, was een beetje omslachtig. Verder heb ik weleens gekolfd in het Spaarne Hoofddorp en AVL in een soort familiekamers op de verpleegafdelingen, maar daar was ik dan ook op bezoek.

In principe KUN je kolven waar je zelf wil, hoewel dat in het openbaar misschien een beetje oncomfortabel is. Als je stroom nodig hebt, moet je ook wel bij een stopcontact in de buurt zijn. Mijn eigen kolf had de mogelijkheid om op batterijen te werken, maar dat was niet ideaal; minder zuigkracht en na 2 x kolven waren de batterijen op (4 stuks!).

En je moet nadenken over hoe je de melk bewaard. Op deze site staat handige info over bewaartijden:
https://www.lalecheleague.nl/borstvoedi ... moedermelk

Misschien hebben anderen nog tips. Succes alvast!

Kolven onderweg, baan in buitendienst

door Mom84 » ma dec 02, 2019 11:43 am

Hallo

Mijn dochter is in augustus geboren en per januari start ik weer met werken. Ik werk in de buitendienst en ben veel onderweg.
Graag hoor ik jullie tips en ervaringen waar mogelijkheden zijn om onderweg te kolven. Ik zie dit in de auto niet zo zitten, zeker niet nu de winter eraan komt :| . Ik ben nog niet bekend of dit bijvoorbeeld kan bij hotels/wegrestaurants etc? Weet iemand dit?
Ook kom ik voor mijn werk in diverse ziekenhuizen. Weet iemand of ziekenhuizen deze mogelijkheden bieden als je geen patiënt bent?

Ik hoor het graag, bedankt!

Omhoog