Pagina 1 van 1

Advies kolfapparaat

Geplaatst: do okt 31, 2019 1:03 pm
door wendyjanssen
Hallo allemaal,
Ik ben net nieuw op dit forum en vind het erg leuk en handig om te lezen over borstvoeding. Zelf heb ik gelukkig geen problemen gehad het geven van borstvoeding (bij mijn eerste). Het is bijna weer zover dat ik aan het werk ga, dus ben ik op zoek naar het goede kolfapparaat. Ik ben al even gaan googlen en kwam bv. op deze site: https://knibble.nl/kolfapparaat Daar is de keuze heel groot, dus weet ik eigenlijk niet voor welk type ik moet gaan. Heeft iemand tips voor mij? Alvast hartelijk dank. groetjes Wendy

Re: Advies kolfapparaat

Geplaatst: za nov 02, 2019 8:01 am
door Watermeloen
Boek een kolf consult in bij een lactatiekundige! In Dongen (bijvoorbeeld) kan je kolven uitproberen. Ik heb grote borsten die, door de grootte, aan de slappe kant zijn. Ik ben intens tevreden met mijn Horigen kolf, omdat die silicone borstschelpen heeft. Nooit pijn gehad en altijd een goede kolfopbrengst. Het is wel een flink apparaat om mee te zeulen.

Re: Advies kolfapparaat

Geplaatst: za nov 02, 2019 2:35 pm
door zozo
Het ligt nogal aan je persoonlijke situatie en wensen welke kolf het beste is. In Zwolle kun je idd ook kolfapparaten bekijken en advies krijgen. Zijn vast wel meer winkels waar dat kan.
Succes!

Re: Advies kolfapparaat

Geplaatst: ma nov 04, 2019 8:14 am
door ducky
Ik raad ook aan om een consult te doen! Heb ik geen spijt van gehad, en kwam wel thuis met de kolf die ik vooraf op het oog had. Maar wel geheel overtuigd dat dat de kolf was voor mij.

Ik kwam ook uit op de Horigen, vanwege de silicone borstschelpen zoals hierboven genoemd. Maar dat is ook persoonlijk wat je prettig vindt!

Re: Advies kolfapparaat

Geplaatst: do nov 07, 2019 10:35 am
door wendyjanssen
Bedankt voor jullie reacties, een bezoek aan een consult lijkt mij inderdaad een goed idee, ga ik zeker doen!

Re: Advies kolfapparaat

Geplaatst: do nov 07, 2019 4:49 pm
door Anne Sophie
Horigen vond ik ook by far het allerfijnst!

Re: Advies kolfapparaat

Geplaatst: di nov 12, 2019 7:11 am
door TannieB
Ik heb een Medela kolf, bevalt erg goed!